Košarica
Izbornik

Green and Eco Group Renewed Devices

Orbitexova linija reproizvodnje je ideja o poboljšanju korištenja tehnologije uz minimalan utjecaj na okoliš, a svi naši proizvodi su prošli kroz proces servisne kontrole i oplemenjivanja kako bi bili unaprijeđeni i ponovo dostupni našim klijentima. Koristimo korištene uređaje koji su prikupljeni, obrađeni i podvrgnuti kontroli kvalitete kako bi se osiguralo da su potpuno funkcionalni i da su tehnički ispravni.
Linija proizvoda Premium kvalitete "Devices Refined in Green Cycle" je posebno obrađena kako bi pružila visoku kvalitetu i performanse, pri čemu su uređaji u potpunosti usporedivi s perfomansama novih OEM uređaja po nižoj cijeni. Uređaji su obrađeni uz korištenje ekološki prihvatljivih procesa, što uključuje recikliranje dijelova, smanjenje korištenja resursa i korištenje obnovljivih izvora energije.
Uređaji označeni kao "Devices Refined in Eco Cycle" su visokokvalitetni i funkcionalni uređaji koji su također prijateljski prema okolišu. Ova grupa uređaja je namenjena kupcima koji traže načine da smanje svoje troškove poslovnja i umanje ekološki otisak, a ujedno žele kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. U ovu grupu spadaju tri kategorije proiyvoda RECON, C&C i USED.

"GREEN PREMIUM & GREEN SAVER"

Ako tražite visokokvalitetni proizvod koji neće imati negativan utjecaj na okoliš, "Green Premium i Green Saver" su pravi izbor za vas.

Liniju proizvoda - "Premium Devices - Refined in Green Cycle" je posebno obrađena kako bi pružila visoku kvalitetu i performanse, pri čemu su uređaji u potpunosti usporedivi s perfomansama novih OEM uređaja.

Svi uređaji u ovoj liniji proizvoda su pažljivo obrađeni u Green Cycle programu kako bi se postigla najbolja kvaliteta, program uključuje strogu kontrolu kvalitete i reproizvodnju uređaja kako bi se minimizirao otpad i smanjio utjecaj na okoliš.

Osim toga, uređaji u ovoj liniji proizvoda su energetski učinkoviti, a njihova upotreba štedi vaše finansijske resurse i smanjuje negativan utjecaj na okoliš. To znači da ćete dobiti kvalitetan proizvod koji će vam trajati dugo vremena, smanjiće vaše troškove i potrošnju energije.

Odabirom oproizvoda iz "Premium Devices - Refined in Green Cycle" grupe dobijate uređaje vrhunske kvalitete, koji su prijateljski prema okolišu i imaju dug životni vijek, a istovremeno su usporedivi s OEM uređajima.

Formatiranje HDD-a i vršimo update firmware-a
Stanje brojača je ispod 400K
Kategorozujemo uređaje prema životnom ciklusu uređaja.
Uređaji se isporučuju s instaliranim startup toner ulošcima

Formatiranje HDD-a i vršimo update firmware-a
Stanje brojača je variabilno.
Kategorozujemo uređaje prema životnom ciklusu uređaja.
Uređaji se isporučuju s instaliranim startup toner ulošcima.

"Eco Cycle"

Llinija proizvoda Eco "USED, C&C and RECON from Eco Cycle" predstavlja najširi asortiman i najpovoljnije cijene, i kao takav namenja je našim partnerima.

Ovo je savršen izbor kada je cijena glavni faktor, Eco uređaji su najbolje jeftino rješenje na tržištu rabljenih uređaja.

"Devices Selected from Eco Cycle" je oznaka za grupu proizvoda koja sugerira da su ovi uređaji kontrolisane kvalitete i deklarisanih performansi, a odabrani su iz Eco Cycle programa za servisnu grupu partnera.

Selektovani uređaji su bili korišteni, ali su podvrgnuti strogoj kontroli i odabrani su samo ispravni primjerci. Ova linija je namenjena posebno servisnim grupama i organizacijama koje zahtevaju korištene, ali ispravne uređaje koji su prošli test funkcionalnosti i kontrolu životnog veka uređaja.

Orbitex je ponosan što svake godine obradi preko 10.000 uredskih uređaja, a više od 80% izvozimo širom sveta. Želimo da naglasimo da je naša A+ Devices Selected from Eco Cycle grupa rabljenih uređaja prošla servisne testove i kontrole, kako bismo mogli da ponudimo svojim partnerima uređaje u izvrsnom stanju.

Odabirom oproizvoda iz "Devices Refined in Eco Cycle" grupe dobijate selektisane rabljene uređaje, prvenstveno namenjene servisnim grupama sa ciljem da dobiju uređaje po prihvatljivim cijenama, što im pomaže da poboljšaju svoje poslovanje.