Košarica
Izbornik

Najčešća pitanja

OrbiteX-Green strojevi potpuno su obnovljeni iznutra i izvana za novo iskustvo stroja. Isporučuju se s jamstvom od 12/6 mjeseci i imaju najmanje 70 % preostalog radnog vijeka.
Naši pristupačni, kontolirani rabljeni strojevi iz kategorija RECON, C&C i USED su testirani, u savršenom radnom stanju, a njihovi tvrdi diskovi zavisno od grupe su ponovno formatirani ili zamenjeni.
Njihove razine brojača odražavaju da se radi o starijim, rabljenim strojevima. Njihov preostali vijek je nepoznat i stoga se prodaju bez jamstva. Stanje ovih strojeva varira.

GREEN strojevi su rabljeni strojevi vrhunske kvalitete. Pažljivo su testirani, provjereni, očišćeni. Kvaliteta ključnih komponenti temeljito je ispitana. Eco-X strojevi imaju dulji preostali životni vijek i manje brojače od Eco-X verzija.
GREEN PREMIUM je naša najpovoljnija serija rabljenih strojeva koji su inicijalno testirani i u ispravnom stanju.

Strojevi iz grupe Eco X isporučuju se s praznim toner ulošcima.
Toner ulošci za Eco Recon uređaje su "startup patrone" i napunjene su do 20% od kapaciteta novih.
Green Premium i Saver strojevi imaju instalirane NOVE patrone.

Strojevi Premium Line pakirani su profesionalno kao novi stroj. Dolaze u kutiji i na paleti izrađenoj po narudžbi i dodatno zaštitom za otpremu.
Strojevi Recon iz grupe Line X također su pakirani na paleti, bez kutija.
Strojevi u kutiji Green Premium i Saver dostupni su po posebnoj narudžbi, za sve dodatne informacije obratite se predstavniku Orbitex-a.

Stroj Green Premium i Saver u potpunosti je obnovljen s originalnim dijelovima. Obnova uključuje ladice za papir i ulagač dokumenata. Kućište je također ultrazvučno očišćeno. Uz stroj se isporučuju kabel za napajanje, kartica za održavanje i tehnički priručnik. Ovi strojevi namijenjeni su krajnjim korisnicima koji žele pouzdan uređaj po ekonomskoj cijeni i nižoj cijeni kopije.

Strojevi Green-Line uključuju karticu za održavanje stroja i online tehnički priručnik dok X line grupa ne uključuju nikakvu dodatnu dokumentaciju.

Jamstvo od 12 mjeseci za Green Premium Line proizvode počinje kada kupac primi robu i potpiše prijemni list. 

Jamstvo od 6 mjeseci za Green Saver Line proizvode počinje kada kupac primi robu i potpiše prijemni list.

Ako je stroj oštećen u transportu, trebali biste fotografirati štetu i podnijeti zahtjev svom prijevozniku i/ili osiguravateljima.
Ako je stroj neispravan, trebate nas obavijestiti u roku od 7 dana od primitka stroja. Dostavite reklamacijski upitnik koji sadrži slike i pojedinosti o problemu koji imate sa strojem.

Mogu li dobiti točno očitanje brojača za svaki stroj koji kupim?
Očito je da će svi strojevi imati različite razine upotrebe i zbog brzog obrta naših zaliha, nije moguće osigurati razine brojača za svaki stroj.
Ovisno o kvaliteti i kategoriji stroja koji kupite, brojači će biti unutar sljedećih raspona:

Green Premium: Svi strojevi su ispod 100K (A3) i 100K (A4). Svi brojači strojeva Green grupe (osim Lexmarka) spuštaju se na nulu.
Green Saver: Svi strojevi su ispod 200K (A3) i 200K (A4). Svi brojači strojeva Green grupe (osim Lexmarka) spuštaju se na nulu.
Eco X: Brojači za strojeve u ovoj kategoriji razlikuju se ovisno o marki stroja, modelu i stanju. 

Ovisno o kvaliteti strojeva koje ste kupili, ako se utvrdi da je Vaš proizvod neispravan, Orbitex International d.o.o. može odobriti njegov povrat, popravak ili zamjenu o trošku Orbitex International d.o.o.
Molimo kontaktirajte Orbitex International d.o.o. za daljnje informacije i upute.
Ako želite vratiti proizvod iz bilo kojeg drugog razloga, molimo kontaktirajte Orbitex za daljnje informacije i upute koji su u skladu sa Ugovorom o poslovno-tehničkoj suradnji.

Da, besplatna dostava je poseban uvjet koji može biti dio naše ponude. Može se individualno dogovoriti od slučaja do slučaja. Ovi uvjeti su definirani u Ugovoru o poslovno-tehničkoj suradnji.
Svi proizvodi obično se isporučuju franko tvornica Velika Gorica - Hrvatska. Ako trebate dostavu na bilo koji drugi način, molimo kontaktirajte Orbitex International d.o.o. za dodatne informacije kako bismo Vam mogli ponuditi konkurentnu cijenu dostave.

Ne postoji MOQ ni za jedan od naših proizvoda, ali mi smo B2B tvrtka. Što je veća količina kupljena, to se mogu postići konkurentnije cijene i uvjeti.

Naši standardni uvjeti za proizvode isporučene franko tvornica je 100% plaćanje unaprijed.

Orbitex partneri mogu ostvariti povlaštene uvjete plaćanja. Za dodatne informacije se obratite svom Orbitex predstavniku.

Imamo službene partnerske/distributerske programe za Green Premium i Saver linije strojeva i OEM tonere.
Kontaktirajte predstavnika Orbitexa za sve detalje!